Hostinec "U Balcara"


Každý den vaříme tradiční hotová jídla české kuchyně
Polévku dostanete u nás k hotovým pokrmům zdarma. | ||
Různé druhy gulášů | ||
Smetanové omáčky s brusinkami a šlehačkou | ||
Plněné závitky, rolády, kapsy | ||
Vepřové pečeně se zelím | ||
Uzená masa s bramboráky | ||
Jídla na objednávku: | ||
Přírodní vepřový řízek na žampiónech | ||
Plněné kapsy /sýr niva, olivy, uzenina/ | ||
Slezský vepřový řízek, zeleninová obloha /vepř.pl. v bramboráku/ | ||
Smažený vepřový řízek /klasika/ | ||
Vepřová jehla | ||
Drůbeží maso: | ||
Kuřecí medailónky se sýrovým přelivem | ||
Kuřecí medailonky smažené v křupavé kukuřičné strouhance | ||
Kuřecí kapsa se slaninou /eidam, uzenina, sušené rajče/ | ||
Steak z kuřecích prsíček | ||
Pečená kachna, nebo husa se zelím a bramborovým knedlíkem | ||
Rybí jídla: | ||
Různě upravené rybí filé | ||
i např. losos v citronovo-smetanové omáčce | ||
Bezmasá jídla: | ||
Halušky se slaninou zelím a brynzou | ||
Smažené sýry /eidam, niva, tvarůžky/ | ||
Kynuté knedlíky s borůvkami | ||
Palačinka se zavařeninou a šlehačkou | ||
Speciality hostince: | ||
Kuřecí řízečky plněné /kuřecí kapsa smažená v trojobalu, plněná šunkou a sýrem/ | ||
Pečené koleno bez kosti na česneku a rozmarýnu, hořčice, kyselý okurek čerstvý chléb | ||
Smažené olomoucké tvarůžky s uzeným masem v bramboráku | ||
Balcarovy křapáče /bramborový placek,nudličky, steak, sázené vejce/ | ||
Pečené kachní stehno se zelím dvou barev a bramborovými noky |
Stanislav Staša Tel.: +420 603 283 356